Hometrainer huren

Thumbnail Image 1

Wij hebben deze hometrainer speciaal voor u geselecteerd vanwege de stabiliteit, kwaliteit en goede instelbaarheid. De minimale weerstand die met een draaiknop instelbaar is, maakt deze hometrainer de ideale hulp bij uw revalidatie.

Wij bezorgen de hometrainer persoonlijk bij u thuis en geven u uitleg over de werking. De hometrainer wordt zonder meerkosten op een verdieping geplaatst.

De huurpijs per maand is € 35,- met een minimale huurperiode van drie maanden en een opzegtermijn van 30 dagen. De bezorgkosten zijn € 35,- en wij halen de hometrainer kostenloos weer op.

Indien u vragen hebt of de hometrainer direct wilt bestellen, kunt u gebruik maken van ons online aanvraagformulier.

U kunt de hometrainer net zolang huren als nodig is.


Thumbnail Image 1

Lage instap

De stabiele hometrainer met lage instap maakt het mogelijk om gemakkelijk op en af de hometrainer te stappen.

Thumbnail Image 1

Monitor

De eenvoudig te bedienen monitor stellen wij voor u in. U kunt direct beginnen met revalideren met behulp van de start/stop knop. U start op de laagste weerstand die u met de draaiknop kunt verhogen.

Thumbnail Image 1

Trappers

De trappers zijn voorzien van instelbare bandjes zodat uw voeten tijdens de revalidatie goed op de trappers blijven staan.

Thumbnail Image 1

Zadel

Het comfortabele gelzadel is traploos instelbaar met de knop onder het zadel. Wij stellen voor u de afstand van het zadel tot het stuur in. Ook de hoogte van het zadel is goed instelbaar.